Affärsresor – vad du bör tänka på

När du reser i din tjänst eller för att åka till ett kundmöte är det många olika faktorer som kan spela in. Inledningsvis är det viktigt att vara ute i god tid och veta vad för budget du har att jobba med. När du är väl förberedd går allting smidigare.

Genom att ta hjälp av nätet för att hitta rätt typ av flygbolag för just dig kan du spara flera tusentals kronor. Rekommendationen är alltid att vara noggrann att du inte bokar fel.

Checklista för dig som är ny

Fortsättningsvis kan det vara bra att ha en checklista med på din resa. Genom att ha en checklista kan du kryssa av olika etapper av resan. Dessutom kan det vara kul att titta tillbaka på dina resor i framtiden! Olika byggstenar i din checklista kan vara om du har checkat in på hotellet. Bokat taxin från flygplatsen. Tagit reda på frukostbufféns öppettider. Sammanfattningsvis är det viktigaste att du har koll på vad som kommer med en affärsresa. Det är även fördelaktigt att ha med dig en extra telefon och en portabel laddare. Du vet aldrig vad som händer på resande fot. Glöm inte heller av att njuta av resan!